The Surge 2 (Új) (PS4)

17 500 Ft

Készleten!

Cikkszám: 3512899121201 Kategóriák: ,

Leírás

A Deck 13 stúdió idén elhozza nekünk PS4-re, Xbox One-ra és PC-re a The Surge játék folytatását. Ez a kemény akció-RPG visszarepít minket a földi pokolba, ami most még nagyobb, váratlanabb és ijesztőbb, mint valaha. A játékban egyedülálló, kemény szabályok vannak a harcra, emellett karakter fejlődés, végtag célzó rendszer és eredeti lootolás is megtalálható benne.
Úton Jerikó városa felé, a géped egy rejtélyes viharba kerül és lezuhan a város szélén. Hetekkel később arra ébredsz fel, hogy fogva tartanak egy elhagyott létesítményben a város közepén. Páncélozott katonák tartatják be a törvényeket, robotok tombolnak, sötétedik és egy nano vihar jelenik meg a város fölött…
A túléléshez fel kell fedezned a porig rombolt Jerikó városát. Küzdj meg számtalan vad fenyegetéssel, brutális, felejthetetlen harcokban.
Vágd le, tépd ki ellenfeleid végtagjait, hogy meg tudd szerezni a használható felszereléseiket, amik segítségével Te erősebb leszel – elég erős ahhoz, hogy szembe nézz a legfélelmetesebb, legnagyobb ellenségekkel, akik a városban rejtőznek. Egy bővített fegyver-, és páncél készlettel, drónokkal, új képességekkel tudod karakteredet építeni, egy nagyobb, változatosabb, ambiciózusabb világban. Éld túl és fedezd fel a The Surge 2 játék rejtett titkait! Előrendelői ajándék: DLC – The Urban Gear Pack (1 páncél, 2 exkluzív fegyver, 1 drón, 1 radar modul, 1 online üzenet ikon)

További információk

Állapot

Új, bontatlan.

Garancia

12 hónap