Tekken 8 (xbox series x) (új)

23.500 Ft

A TEKKEN 8, a legendás TEKKEN franchise vadonatúj darabja elhozza a harcot az újgenerációs konzolokra!

 Az ököl találkozik a sorssal! A TEKKEN 8 folytatja a Mishima vérvonal tragikus történetét és a világot megrengető apa-fiú harcokat. Miután legyőzte apját, Heihachi Mishimát, Kazuya folytatja a világuralomért folytatott hódítását, és a G Corporation erőit felhasználva háborút indít a világ ellen. Jin kénytelen szembenézni a sorsával, amikor újra találkozik rég elveszett édesanyjával, és megpróbálja megállítani apja, Kazuya rémuralmát.

 Tapasztald meg a legrégebb óta futó videojáték történetének következő fejezetét 32 újratervezett, egyedi harcossal és sajátítsd el a teljesen új “Heat” rendszert ellenfeleid legyőzéséhez. Élvezd az újgenerációs konzolokhoz kifejlesztett, hiteles grafikát, amely minden egyes ütés pillanatát és agresszív szupermozdulatot jól megmutat.

 A TEKKEN 8 az eddigi legizgalmasabb élményt nyújtja, hiszen számos egyéni tartalmat fedezhetsz fel, például a vadonatúj Arcade Quest módot, játszható és avatár karakterek alapos személyre szabási rendszerével.

Jellemzők:

  • Egy új generáció harcosa – 32 harcos újgenerációs látványvilággal csap össze a Tekken 8-ban! Az új és visszatérő karaktereket egyaránt lenyűgözően ábrázolják az alapoktól felépített, részletgazdag karaktermodellek – minden izzadtságcseppet és tépett izmot megjelenítve a magával ragadó élmény érdekében. A csapatban olyan ikonikus harcosok szerepelnek, mint Paul Phoenix, King, Marshall Law és Nina Williams, és visszatér Raven is, miután legutóbb 15 évvel ezelőtt, a Tekken 6 történetében szerepelt! Jun Kazama 25 év után először tér vissza a történetbe a Tekken 2-ben történt eltűnése óta és a Tekken 8 egy új perui karaktert, Azucenát is bemutatja! A játékosok 16 helyszínen szállhatnak szembe ellenfeleikkel, intenzív pusztítással és interaktív pályaelemekkel.
  • Új játék, új rivalizálás – A TEKKEN 8 folytatja a Mishima és Kazama vérvonal tragikus történetét és a világot megrengető apa-fiú viszálykodásukat. Ebben a legújabb fejezetben Jin Kazama megpróbál szembeszállni a sorsával, amikor apjával, Kazuya Mishimával szembe szállva háborút és pusztítást okoz az egész világon. A hollywoodi színvonalú jelenetektől a túlzó csatákig terjedő fő történet szál mellett a különálló karakterepizódok nagyobb betekintést nyújtanak egyes karakterek egyéni történeteibe.
  • Izgalmas új játékmenet – A TEKKEN 8 izgalmas új játékmenetet kínál, amely az “agresszív” taktikára összpontosít. A játék megtartja a TEKKEN egyedi verekedős játékidentitását. A játékosok és a nézők számára egyaránt a sorozat eddigi legizgalmasabb élményét nyújtja majd a képernyőt megrázó, ösztönös támadásokkal, valamint a dinamikus és rombolható környezettel. A sorozat legújabb darabja egy teljesen új játékmechanikát vezet be, a “Heat rendszer”-t, amely lehetővé teszi, hogy az agresszivitást taktikaként használják fel és offenzív támadásokat építsenek be játékstílusukba, különleges mozdulatokkal és karakterképességekkel, amelyek az egyes karakterek egyedi tulajdonságain alapulnak. A TEKKEN 8-ban is visszatérnek az olyan alapelemek, mint a “Rage Arts”, valamint a sorozat jellegzetes mozdulatai és kombói.
  • Arcade Quest – Az új egyjátékos módban, az “Arcade Quest”-ben a játékosok létrehozhatják saját avatárjukat és legyőzhetik riválisaikat különböző játéktermekben. Ez a mód bevezetésként szolgál a TEKKEN 8 játékmenetébe, lehetővé téve a játékosok számára, hogy elsajátítsák az alapvető ismereteket, megtanulják a gyakorlati technikákat, és élvezzék az egyedi történetet és a szokásos meccsektől eltérő csatákat. Ahogy a főszereplőnk fejlődik és egyre erősebb ellenfelekkel néz szembe, úgy te is! A történet előrehaladása során személyre szabási elemeket oldhatsz fel mind a játszható karakterek, mind az avatárok számára.

Készleten

Kategóriák: ,

Leírás

További információk

Állapot

Új, bontatlan.

Raktárkészlet

Raktáron