Samsung Galaxy S20 FE 5G G781B/1 DUAL SIM 128GB ( Cloud White színben) ÚJ, bontatlan, kártyafüggetlen !

129.990 Ft

 

Igényes külső, kreatív formatervezés és erősebb hardveres támogatás jellemzi a Samsung új készülékét. A Samsung Galaxy S20 FE 6,5″ képátlóval rendelkezik, ennek köszönhetően tökéletes harmóniát teremt a látvány és a kényelem között. A fejlett innovatív megoldásokkal rendelkező Super AMOLED Infinty-O kijelzője hibátlan és részletgazdag képi megjelenéssel és 120 Hz-es frissítési rátával szolgál, testhezálló kialakítása pedig kényelmes használatot biztosít.

A nyolcmagos processzor kellő dinamizmust biztosít a telefonnak. A hosszas várakozások és akadozások ideje lejárt. A telefon 2.84 GHz-en ketyegő processzorra zökkenőmentes felhasználást, és gyors működést tesz lehetővé. Minden programot és alkalmazást zökkenőmentesen futtathatunk, semmi sem szab határt a zavartalan használatnak.

A 12 / 8 / 12 megapixeles tripla hátlapi kamera segítségével professzionális minőségben rögzíthetjük az életünk legszebb pillanatait, a 32 megapixeles előlapi kamera pedig nemcsak videótelefonáláshoz alkalmas, hanem részletgazdag szelfik készítésére is. Samsung Galaxy S20 FE

A Samsung Galaxy S20 FE készítői a fényképezés szerelmeseire is gondoltak – a készülékkel profi fotósokat megszégyenítő minőségű képeket készíthetünk. Legyen szó akár borús időről, akár éjjeli fényekről, a készülék gyönyörű kontrasztokat örökít meg.

A készülék 6 GB RAM és 128 GB ROM tárhellyel rendelkezik, ennek köszönhetően rengeteg képnek és zenefájlnak, sőt videó anyagnak is jut szabad tárkapacitás. A jelentős mennyiségű médiafájl mellett, nagyobb rendszerigényű játékok is gond nélkül elférnek a készüléken. Nem kell folyton törölgetnünk a már nem használt alkalmazásokat, a lementett fotókat és hangfájlokat – a telefonhasználat kényelmesebb, mint valaha!

A Samsung Galaxy S20 FE kiváló ár-érték arányával, megnövelt hardveres képességeivel, megbízható 4500 mAh-s akkumulátorával, gyönyörű kijelzőjével és számos innovatív megoldásával felkelti az érdeklők figyelmét. A letisztult formatervezésének köszönhetően azok számára is nagyszerű választást jelent, akik számára kiemelt jelentőséggel bír a készülék külalakja.

Készleten

Leírás

Kijelző átlója (méret) 6,5 “
Operációs memória – RAM 6 GB
Belső memória 128 GB
Képernyőfelbontás 2400 x 1080
Kijelző típusa Kapacitív Super AMOLED
3D kijelző Nem
Képfrissítési frekvencia 120 Hz
A hátsó kamera felbontása 12+12+8 MPx
Az elülső kamera felbontása 32 MPx
Akkumulátor-kapacitás 4500 mAh
Vízálló Igen
Memóriakártya Igen
Dupla SIM Igen
Operációs rendszer Android
Szélesség 74,5 mm
Magasság 159,8 mm

 

További információk

Állapot

Új, bontatlan.