PlayStation 5 Portal (PS5) (Új)

94.990 Ft

Legyen PS5-öd mindig kéznél
A PlayStation Portal™ távoli lejátszás segítségével hozzáférhetsz a PS5® konzolodon található játékokhoz otthoni Wi-Fi-hálózatodon keresztül, így bármikor játszhatsz – tévére sincs szükséged.

Játssz játékgyűjteményeddel
A PlayStation Portal™ távoli lejátszás lejátssza a PS5® konzolodra telepített kompatibilis játékokat, beleértve kedvenc PS5 és PS4 játékaidat.

Éld át a DualSense® vezeték nélküli vezérlő funkciói által nyújtott hihetetlen élménytÉrezd a kézzel fogható visszajelzés és az adaptív ravaszok magával ragadó erejét a támogatott játékokban Az érzékeny rezgések reagálnak játékon belüli döntéseidre és szimulálják a környezeti tényezőket. A dinamikus ellenállás leképezi interakcióid feszültségét a játékon belüli felszerelésekkel és tárgyakkal a funkciót támogató PS5® játékokban.

Gyönyörű 8″ méretű LCD-képernyő
Fogadd be kedvenc játékod minden apró részletét, ahogy életre kel ezen a jól megvilágított, gyönyörű teljes HD-képernyőn.

Akár 60 képkockás sebesség 1080p felbontásban
A PlayStation Portal™ távoli lejátszás 1080p felbontású, magas képminőségű képernyőjével ellenállhatatlan játékélményt biztosíthat akár 60 képkockás sebességgel.

Játék azonnal
A PlayStation Portal™ távoli lejátszás megalkotásakor egy cél lebegett szemünk előtt: hogy hihetetlen távoli játékélményt biztosítsunk. Ez azt jelenti, hogy a bekapcsolása után egyetlen gombnyomással csatlakozhatsz PS5® konzolodhoz, és már kezdődhet is a játék – mindezt elképesztő gyorsasággal.

Készleten

Cikkszám: 711719582267 Kategóriák: ,

Leírás

További információk

Garancia

12 hónap

Raktárkészlet

Raktáron. Azonnal vihető.