Call of Duty Modern Warfare III – (PS4) INGYENES ELŐRENDELÉS! (másolat)

27.800 Ft

Várható megjelenés 2023.11.10..

Available on backorder

Leírás

 

Call of Duty: Modern Warfare III

Előrendelőknek early access hozzáférés az Open Betához.

Cross-Gen bundle, a játék PS4 és PS5 verzióját is tartalmazza. PS5 upgrade-hez a PS4 lemez és lemezes PS5 konzol szükséges.

Alkalmazkodj vagy elbuksz!

A Call of Duty: Modern Warfare II folytatásában Captain Price és a Task Force 141 szembeszáll a mindent elsöprő fenyegetéssel. Az ultranacionalista háborús bűnös, Vlagyimir Makarov kiterjeszti hatalmát a egész világon és a Task Force 141-et olyan harcra késztetni, mint még soha.

A harcok alatt fontos döntéseket kell hoznod a küldetések alatt. A jellegzetes, filmszerű kampányküldetéseken kívül nyílt küldetéseket is játszhatsz, ahol még több döntési lehetőséged van. Szabadon dönthetsz, hogy lopakodsz vagy nyíltan támadsz.

Ideje a régi küldetéseket teljesíteni és újakat kezdeni!

A Call of Duty ezzel a résszel a 20. évfordulóját ünnepli ebben a részben és a valaha volt egyik legnagyobb multiplayer map gyűjteménnyel. Az eredeti Modern Warfare 2 (2009) 16 térképét modernizálták új módokkal és funkciókkal, melyek már megjelenéskor elérhetőek lesznek. Ezen kívül 12 vadonatúj 6v6 map lesz elérhető a megjelenés után.

Egy új Ground War térkép is elérhető lesz, melyek innovatív játékterekkel és a népszerű War Mode epikus visszatérésével lesz játszható.

Új nyitott zombi világ

Most először tudsz más osztagokkal összefogni és úgy harcolni a hatalmas előhalott hordákkal a valaha volt legnagyobb Zombie térképen. A Modern Warfare Zombies (MWZ) egy új Treyarch Zombies sztorit mesél el küldetésekkel, alapvető zombi funkciókkal és felfedezendő titkokkal. Készülj fel a nyílt PvE túlélési élményre a Call of Duty történetének legnagyobb ellenségei ellen.

 

További információk

Állapot

ÚJ, RENDELHETŐ