ARK: Survival Ascended (PS5) (Új)

16.900 Ft

Készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 884095214623 Kategóriák: ,

Leírás

 

Utazz vissza a Wildcard Studio népszerű dinoszauruszos túlélővilágába az ARK: Survival Ascended segítségével, amely az eredeti ARK: Survival Evolved játék teljeskörű felújítása újgenerációs grafikával és új lehetőségekkel! Az Unreal Engine 5 technológiájával szó szerint életre kelnek a gyönyörű tájak és a veszélyes állatok, minden eddiginél látványosabb kalandokat kínálva a bátor túlélők számára.

Akárcsak az eredeti játékban, az ARK: Survival Ascended kezdetén is egy rejtélyes szigeten ébredsz, napfénytől elvakítva, miközben gyönyörű azúrkék tenger hullámzik a lábaid előtt. A ködös dzsungelből egy hangos ordítás hallatszik, számodra pedig kezdetét veszi a túlélés… Csatlakozz egy törzshöz vagy alapíts sajátot, szelídíts meg és tenyéssz több száz dinoszaurusz fajt, építs házakat és városokat, fedezd fel a világot, és küzdd fel magad a tápláléklánc csúcsára. Egy új világ vár rád.

Az ARK: Survival Ascended teljesen megújítja az ARK világának kinézetét és dizájnját, köszönhetően a legmodernebb videójáték technológiáknak. Az Unreal Engine 5 által hajtott túlélőjáték dinamikus bevilágítással (Lumen) és fejlett tárgymegjelenítéssel (Nanite) minden eddiginél élethűbb világot képes megjeleníteni, extrém részletességgel. Fejlett, új fizikai rendszerek teszik még látványosabbá a kalandot, például realisztikusan mozgó víz és interaktív növényzet. Minden fűszál, bokor és fa reagál a karakterekre, robbanásokra, lövedékekre és egyebekre. Akár a növényzet mozgása alapján is azonosíthatod az ellenségeket! Rombolj és építs kedved szerint, minden korábbinál élethűbb fizikai modellezéssel!

A felújított játék természetesen hozzáférést kínál az összes ARK világhoz, beleértve a Scorched Earth, Aberration, Extinction, ARK Genesis Part 1, ARK Genesis Part 2 és sok más térképet. A játék folyamatosan bővül új helyszínekkel, további költségek nélkül. Az alapvető túlélőmechanikák pedig megmaradtak: egy dinamikus, élő-lélegző ökoszisztémában taposhatod ki a saját utadat. Alapíts saját törzset, tenyéssz dinoszauruszokat. Szerezz élelmet, vizet, figyelj oda a hőmérsékletre és az időjárásra. Minél hatékonyabban vadászol és gazdálkodsz, városod és társadalmad annál jobban növekedhet a szigeten, és azon is túl.

Az ARK: Survival Ascended játékmenetét újratervezett kezelőfelület, dinamikus navigáció, fotó mód, új kamerarendszerek, új térkép, nyomonkövetési rendszer, és persze rengeteg új építmény, tárgy, új dinoszauruszok és sok más fejlesztés emeli magasabb szintre. Ez a túlélő-kaland jobban játszható, mint valaha! Bővítsd az élményt, és tölts le modokat bármelyik platformon, amiket játékosok hoztak létre. Új helyszínekkel, teremtményekkel, tárgyakkal és játékmódokkal teheted még változatosabbá a saját világodat, a játékon belüli modböngésző segítségével.

További információk

Állapot

Új, bontatlan.

Garancia

12 hónap